Трима от Локо пропускат гостуването в Самоков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
13:17 / 01.03.2007
1520
Трима футболисти на Локомотив ще пропуснат първия мач на отбора като гост на Рилски Спортист в Самоков. Това са опитния халф Илами Халими, Игнат Дишлиев и н Гюрсел Вели. Тримата са контузени и треньорът Иван Маринов няма да разчита на тях. Под въпрос за мача с тима от Самоков остава участието на защитникът Георги Самокишев. Той не е напълно възстановен и в последния момент ще се реши дали защитникът ще започне мача. Вратарят Стоян Колев е бил в Италия за да договаря условията си с Тревизо. Той ще попадне в групата за мача, но ще играе само ако се чувства в кондиция и състояние да започне като титуляр. Днес с Локомотив не тренираха Тръмчич, Костич и Симон Марковски.

Утре отборът тренира на Лаута, като в 15.00 ч. заминава за Боровец, където ще се проведе лагера. "Черно-белите" ще се настанят в напълно нов хотел.

Старши треньорът на Локомотив Иван Маринов заяви: "Обстановката след петъчния мач с Раднички определено не е била добра, въпреки всичко цяла седмица се старах да вдъхвам самочувствие и настроение у футболистите. Не се и замислям, че след края на сезона отборът може да попадне в зоната за изпадащите, още повече че съм убеден в по-добрия му облик тази пролет", допълни още Маринов.


Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).