Матушев: Лошо загубихме

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
16:08 / 05.02.2011
3679
Старши треньорът на Локомотив Пд Неделчо Матушев бе видимо недоволен от развоя на днешната контрола с руския Кубан. По време на срещата той изхаби много енергия да дава указания на играчите си.

"Лошо загубихме, каза с въздишка Матушев. Останахме с човек по- малко още в началото на мача. Наистина много неприятен резултат за нас. Отдавам го най- вече на червения картон и оставането ни с човек по- малко"

"Смените, които направих не донесоха това , което исках, да задържим повече топката. Опитахме се да играем на контраатака, но много се разкъсахме и ни вкараха много леки и елементарни голове. Трудно се играе с 10 човека срещу руснаци. През първото полувреме макар и с 10 играчи ние стояхме добре и имахме своите възможности. През второто това, което искахме не се получи. Сержиньо и Здравко се готвят по индивидуална програма и не мога да ги рискувам в тези мачове, за да не се получи нещо по- сериозно. Има футболисти, които ме разочароваха, но ще им го кажа на тях", каза още наставникът на "смърфовете".

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).