Най-добрият футболист на ЦСКА ще играе срещу Левски, но може да пропусне визитата на "Колежа"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:04 / 24.04.2024
1604
ЦСКА ще може да разчита на нападателя Фернандо Каранга за предстоящото в събота от 16:15 часа издание на вечното дерби срещу Левски.

Бразилецът пропусна последните два мача на "армейците“ заради проблем с аддуктора, но от вчера тренира на почти пълни обороти със съотборниците си.

33-годишният Каранта е истински кошмар за "сините“. Той се разписа в последните си три участия в голямото дерби на българския футбол. Като цяло той има 7 мача срещу Левски, в които е вкарал четири гола и е направил една асистенция. Той се разписа и при успеха на ЦСКА с 2:0 над "сините“ на 7 април. Бразилецът е чужденецът с най-много голове във вечното дерби.

В последните дни имаше напрежение в лагера на "червените“ именно заради Каранга. Причина за това е посещението на футболиста в нощно столично заведение преди мача срещу Арда, в който бразилецът не беше в групата заради контузия.

В ЦСКА е направено разследване на случая и са гледани видеозаписи и снимки от дискотеката, които са доказали присъствието на бразилеца. В резултат на това Фернандо Каранга в понеделник беше привикан на среща с шефовете, съобщава "Блиц".

Почти сигурно нападателят ще започне като титуляр за "армейците“ срещу Левски и ще опита да се реваншира пред феновете и шефовете за непрофесионалната си постъпка. Той обаче ще трябва да бъде много внимателен, тъй като има натрупани четири картона и при нов във вечното дерби ще пропусне полуфиналния реванш за Купата на България срещу Ботев (Пловдив) на 1 май.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 30
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).