ЦСКА с интерес към Карвальо, Коко Динев решава за трансфер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (116)
10:40 / 16.11.2010
10418
Сериозен интерес са проявили от ЦСКА за привличане на Базил дьо Карвальо. Освен "червените", още няколко други отбори са се интересували от нападателя на Локомотив Пловдив. За това потвърдиха от ръководството на клуба пред Plovdiv24.bg.

"Все още не е свършил сезона, така че още не може да се осъществяват трансфери. Трансферният прозорец отваря декември и едва тогава може да стане нещо. Интерес към Карвальо има от доста отбори, не само от ЦСКА. Единствено президента обаче решава кой къде ще играе, само той отговаря за трансферите в отбора", това заяви административният директор на "смърфовете" Атанас Узунов.

Карвальо бе привлечен през лятото като заместник на Гара Дембеле, който прави фурор в Левски. Новият нападател на Локо остави много добри впечатления с първите си мачове с черно-белия екип. Той дори вкара доста спорно отменен гол именно на ЦСКА в последния кръг. Преди около две седмици Базил даде интервю за Plovdiv24.bg, в което разказа за мечтата си да играе в Евротурнирите с Локомотив, и че се чувства много приятно на Лаута, както и с феновете, които го подкрепят дори, когато отборът губи.


Виж коментарите (116)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).