Ерол Садъков: Категорично подкрепям стадионите на Ботев и Локо да приемат евромачове на други клубове

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:31 / 04.04.2024
4687
Председателят на Комисията по спорт и младежки дейности в Общинският съвет Ерол Садъков направи интересен коментар относно стадионите на пловдивските футболни грандове Локомотив и Ботев.

Повод за реакцията на бившия футболист и заместник-кмет на район "Източен" е атаката, която от ПФК Ботев отправиха към Община Пловдив, след като стана ясно, че е разрешено на ЦСКА-София да играе на стадион "Христо Ботев" двубоите от европейските клубни турнири през следващия сезон.

Ерол Садъков е син на легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Аян Садъков, а в момента е общински съветник.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на Ерол Садъков:

Като председател на Комисията по спорт и младежки дейности към Общински съвет – Пловдив, категорично подкрепям стадион "Христо Ботев", както и стадион "Локомотив" да приемат мачове от евротурнирите и други големи състезания и събития и на други клубове.

Надявам се да дойде времето, когато всеки един отбор от елита на България да може да се похвали с подобно съоръжение, но дотогава ръководството на футболните клубове у нас, трябва да проявяват съпричастност към другите отбори.

Не бива да се забравя, че големи футболни мачове в Пловдив ще са в полза и на града, и на Общината. Тези стадиони са строени именно за това – да носят радост на хората.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 13
Днес: 26


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).