Хоркаш се върна в групата на Локо, но Томов ще е титулярът срещу Лудогорец

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
19:44 / 29.03.2024
3508
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) е домакин на Лудогорец в мач от 26-ия кръг на Първа лига. Двубоят е насрочен за събота (30.03) от 16:30 часа на стадион “Локомотив".

"Черно-белите“ проведоха последното си занимание на централния терен. Срещата ще пропуснат контузените Йоан Баи и Калоян Костов.

В разширения състав се завръща вратарят Динко Хоркаш, който имаше проблем с контузия и затова не бе в групата за предишния мач срещу Славия. Мартин Луков не бе включен в групата и това означава, че утре титуляр отново ще бъде младокът Кристиан Томов.

Ето на кои футболисти ще разчита Локомотив Пловдив за дербито срещу Лудогорец:

Кристиан Томов, Динко Хоркаш, Мартин Паскалев, Милош Петрович, Ангел Лясков, Кристиян Пешов, Тодор Павлов, Ефе Али, Хорхе Сегура, Оливер Камдем, Христо Иванов, Мартин Райнов, Ивайло Иванов, Бабакар Дион, Владимир Медвед, Петър Андреев, Димитър Илиев, Евандро, Мартин Петков, Мичи Нтело.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).