Талант на Ботев с изтичащ договор! Къде ще продължи кариерата си?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:00 / 20.03.2024
4745
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич може да се окаже без половин отбор основни футболисти от лятото.

Шестима играчи на "белите" са с изтичащи в края на сезона договори, които към днешна дата все още не са подновени, съобщава Novsport.

Става въпрос за капитана Галин Иванов, голмайстора през кампанията Тони Тасев, Иван Минчев, който е със статут на втори капитан, Ертан Томбак, Венцислав Керчев и втория вратар Николай Кръстев.

Сходна е и ситуацията с Кристиан Добрев, който е юноша на Ботев (Пловдив). В първите месеци при "белите" атакуващият играч бе титуляр, но напоследък получава по-малко игрови минути.

Всеки един от тях вече е свободен да преговаря с други клубове, а след два месеца и половина ще бъде със статут на свободен агент.

Единствен през зимата с нов контракт се сдоби титулярният вратар Светослав Вуцов, който обаче може да бъде продаден през лятото, а с евентуалното напускане на Кръстев да се отвори и вратарски казус пред "белите", чийто трети избор е 48-годишният Георги Петков.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).