Етър идва в точния момент за Ботев

Автор: Тодор Благов
Коментари (3)
11:10 / 21.02.2024
4397
Ботев (Пловдив) приема Етър (Велико Търново) в среща от 22-ия кръг на Първа лига. Двубоят е в петък от 17:30 часа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

"Канарчетата" стъпиха накриво в първия си пролетен мач, след като загубиха с 1:2 при "гостуването" на Крумовград на базата в "Коматево".

Предстоящият сблъсък с Етър идва в перфектния момент, за да се завърнат "жълто-черните" на победния път. Двата тима вече се срещнаха на два пъти през сезона, като ботевистите стигнаха с лекота до двете победи.

Първият мач беше в края на август в Първа лига, а вторият беше през декември за Купата на България. И в двата случая пловдивчани очаквано се поздравиха с крайния успех.

В генералната статистика, в последните 13 мача между Ботев и Етър на ниво Първа лига, "болярите" имат едва един успех, показа проверка на Plovdiv24.bg.

Душан Керкез и момчетата му едва ли ще изпуснат питомното в петък, още повече с перспективата на един от мачовете на сезона - домакинството на Спартак (Варна) за Купата на България.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).