Иванов срещу Иванов! Братска битка на Арда - Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:00 / 16.02.2024
7613
Локомотив (Пловдив) се изправя срещу Арда (Кърджали) в един от най-интригуващите сблъсъци на първия пролетен кръг в Първа лига. Двубоят е в неделя от 15:15 часа на "Арена Арда" в Кърджали.

Срещата противопоставя двама братя, които в момента защитават емблемите на двата клуба. Или с други думи - неделният сблъсък ще противопостави Иванов срещу Иванов.

Станислав Иванов, роден през 1999 година, е в отбора на Арда, като бъдещето му беше свързвано в ЦСКА-София. Дошлият от Америка нападател е сред неизменните титуляри, като силните игри едва не доведоха "синия" юноша до сензационен трансфер на "Армията".

Ивайло Иванов е роден през 2002 година и е част от Локомотив (Пловдив) от есента на 2023 година. Младокът получава шансове за изява от Александър Томаш, като се надява с течение на времето да играе все повече с "черно-белия" екип.

Любопитен ще е и сблъсъкът на тъчлинията, където един от любимците на "черно-бялата" публика - Александър Тунчев, ще се изправи срещу бившия си отбор.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).