Капитанът на Ботев от първото дерби с Локо почва с дубъла! Договорът му изтича през лятото

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
15:14 / 05.01.2024
6347
Ботев (Пловдив) може да изпусне един от големите си таланти през лятото. Станислав Работов не се появи на първата тренировка на представителния отбор от зимната подготовка, като ще започне тренировки с дублиращия тим.

В средата на месец октомври Работов бе изпратен от Душан Керкез да тренира с дубъла, като записа и няколко мача за втория отбор на “жълто-черните". Именно след неговата поява ботевистите подобриха значително резултатите си и се изкачиха в класирането на Югоизточната трета лига.

Сезонът започна по мечтан начин за родения в Раковски бранител, след като изведе Ботев с капитанската лента срещу Локомотив на “Лаута". След това 21-годишният играч взе участие в мачовете с Хебър и Крумовград.

След треньорската рокада през лятото, Работов бе забит на пейката и не получи повече шанс за изява. Договорът на защитника, който бе повикан в мъжкия национален отбор от Георги Дерменджиев, изтича през лятото на 2024 година, а футболистът вече може да преговаря с други клубове.

На този етап не е ясно дали Керкез ще даде втори шанс на защитника за изява в мъжкия тим на "канарчетата". До момента Работов има 62 мача с представителния отбор на пловдивчани, както и 13 мача във Втора лига и 5 мача в Трета лига с дублиращия тим.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).