Рожденик изненада Марица и подари на клуба нов бус

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:25 / 21.09.2023
7864
На рождените си дни хората очакват подаръци, но един от известните пловдивски бизнесмени направи подарък навръх рождения си ден на волейболните шампионки от Марица (Пловдив).

Става въпрос за Иво Проданов, който подари на "жълто-сините" нов бус. Возилото ще бъде използвано от школата на тима и при нужда и от първия отбор. Марица има клубен автобус от година и половина, който се използва от женския отбор и децата от школата, но доста често се случва мачовете да съвпадат.

Така новият бус ще е изключително важен за отбора и това е поредна важна придобивка за клуба, който винаги се стреми да даде най-добрите условия на всички свои състезателки – от първия отбор до най-малкия набор в школата, обясниха от ръководството на Марица.

Маричанки също изненадаха с подаръци Иво Проданов, като му подариха фланелка и топка, подписана от целия отбор. Рожденикът е собственик на няколко изискани ресторанта в Пловдив.

"Човек се чувства пълноценен, не когато получава, а раздава. Волейболният клуб на Марица ми е много любим от поне 10 години насам. В последно време се запалих още повече покрай мой приятел и се опитвам да помогна с каквото мога. Пожелавам на отбора много добро представяне в Шампионска лига“, заяви Иво Проданов пред клубния сайт на "жълто-сините".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).