Какво става? Титуляр на Ботев изненадващо извън разширения състав!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
11:02 / 01.09.2023
7449
Временният старши треньор на Ботев (Пловдив) Рафаел Ферейра определи група от 20 футболисти за домакинството на "канарчетата" на Славия. Двубоят е днес от 21:30ч на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. 

Извън основната група остават контузените Мохамед Брахими, Дилан Мертенс и Уме Емануел, съобщиха официално от "жълто-черния" клуб.

В обявената група впечатление прави отсъствието на Роберто Пунчец. В последния мач срещу Етър защитникът стартира като титуляр и бе на терена през всичките 90 минути.

От "жълто-черния" клуб не са обявили бранителят да е с травма или друга причина за неучастие в мача. В галерията от вчерашната тренировка, която е проведена на "Колежа", Роберто Пунчец не присъства на снимките.

Липсата на Пунчец поставя въпроса дали защитникът ще продължи да бъде част от състава на "канарчетата".

Ето и пълната група на Ботев: Ханкич, Кайзер, Тамм, Секулич, Попов, Бароан, Фаустас, Ето'o, Акере, Минков, Папазов, Перера, Ннади, Рабей, Ван Хертъм, Работов, Карабельов, Балтанов, Балоянис и Колев.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).