Ботев победи Черноморец (Бургас) в благотворителна контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
20:48 / 08.07.2023
5484
Ботев (Пловдив) победи новия член на Втора лига Черноморец (Бургас) с 1:0 в предпоследната си контрола прези началото на сезона. Спарингът се игра на стадион "Христо Ботев", а средствата от продадените билети ще бъдат дарени в помощ на малката Иви, която се бори с коварна болест.

В 23-ата минута удар на испанеца Антонио Перера се спря в ръката на играч на гостите и главният съдия отсъди дузпа. Тя бе реализирана от Димитър Тонев със силен шут в ъгъла - 1:0.

Пет минути по-късно "канарите" пропуснаха отлична възможност за втори гол. След изпълнение на корнер топката стигна до Елвис Ману, който технично центрира към Ван Хертъм. Бранителят насочи топката под гредата, но вратарят на гостите се намеси блестящо и изби.

В 54-ата минута атака на жълто-черните по десния фланг завърши с остро центриране. Топката попадна в Димитър Тонев около точката на дузпата и последва мигновен удар, но той бе в обсега на вратаря, който спаси.

Четвърт час преди края Траоре и Лъчезар Балтанов осъществиха двойно подаване пред наказателното поле на Черноморец. Траоре отправи удар от движение, който обаче мина на сантиметри над напречната греда.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер (59- Стефан Смъркалев), Рой Херман (45- Мирослав Георгиев), Джаспър Ван Хертъм, Моузес, Димитър Папазов, Антонио Перера, Лъчезар Балтанов, Фаустас Степановичюс, Точукву Ннади, Димитър ТоневЕлвис Ману (45- Абдулайе Траоре).


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).