Локо удари Университатя Крайова с 2:0, Алфа Конте и Георги Минчев се разписаха

Автор: Стойчо Генов
Коментари (21)
19:46 / 04.07.2023
5791
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) записа първа победа в контролите от подготовката си за новия сезон. Черно-белите се наложиха над румънския Университатя (Крайова) с 2:0 в третата си проверка в Банско, която се проведе на терените на спортен център “Евима Спорт".

Новото попълнение Алфа Конте вкара красив гол в 9-ата минута, а в 88-ата се разписа и завърналият се в отбора Георги Минчев. В края на първото полувреме пък съдията изгони Пиер Зебли от Локомотив и футболист на Университатя заради сдърпване в централната част на терена.

В 9-ата минута Христо Иванов пое топката в центъра и изведе Алфа Конте по левия фланг. Нападателят преодоля няколко играчи на съперника и с шут по земя с десния крак изненада вратаря за 1:0.

В 42-ата минута футболист на Университатя фаулира Алфа Конте, а след това изрита топката в тялото на падналия на земята нападател на черно-белите. Това изнерви Пиер Зебли и той избута грубо румънския играч, за което съдията вдигна и на двамата червени картони.

Две минути преди края след последователна атака на Локомотив топката бе центрирана от десния фланг към наказателното поле. Там Георги Минчев надскочи защитник на Университатя и засече атрактивно с глава под напречната греда за крайното 2:0.

Локомотив започна в състав:

Динко Хоркаш, Ангел Лясков, Мартин Паскалев, Хорхе Сегура, Матеус да Силва, Пиер Зебли, Христо Иванов, Бабакар Дион, Джовани Бариани, Евандро, Алфа Конте.


Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).