Томаш пак се оправда: Загубихме заради липса на постоянство и липса на скамейка

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
23:27 / 27.05.2023
4252
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш отново не се престраши да поеме някаква вина за поредната загуба на своя отбор. Специалистът остана верен на себе си и обясни загубата от ЦСКА-София с 0:1 с липса на постоянство и липса на резервна скамейка.

Ето какво каза Томаш след края на срещата на стадион "Българска армия":

Пореден мач, в който не успяхме да реализираме нашите идеи. В изграждането на атаката се получават някои неща, но в завършването ни куцат. Това се дължи на липса на постоянство, липса на скамейка - неща, върху които трябва да работим.

Мисля, че момчетата опитаха днес да се противопоставим на съперника. Можеше и да вземем нещо. ЦСКА са доста силни на статични положения. Особено пред първия полусезон повечето от точките, които спечелиха, бяха след такива положения.

Митко Илиев имаше проблеми и затова взех решението да не е титуляр. Но въпреки това той изигра добри 45 минути.

Искам да зарадваме нашата публика с добра игра в последния ни мач вкъщи и се надявам да победим - както срещу Черно море, така и в последния мач срещу ЦСКА 1948.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).