Балтазар: Не помня да съм правил толкова лоши резултати в моята кариера

Автор: Стойчо Генов
Коментари (12)
22:33 / 13.05.2023
5830
Треньорът на Ботев (Пд) Бруно Балтазар направи доста интересно изказване след загубата на своя тим с 0:1 при гостуването на Славия. Португалецът разкри, че не си спомня да е имал подобно слабо представяне в предишните му отбори от неговата кариера като треньор.

Ето какво каза наставникът на жълто-черните след края на срещата на стадион "Александър Шаламанов":

Мисля, че резултатът не е справедлив. Дори равенството нямаше да е справедливо. Доволен съм от първата част. Но проблемът е, че правим грешки в защита, а и пропускаме добри шансове пред противниковата врата. Това е картинката през целия сезон. Откакто съм тук, помня, че във всеки един мач имаме такива ситуации. Трябва да работим много в завършващата фаза, за да дадем увереност на нашите футболисти.

Треньорите живеят с резултатите на своите футболисти. Клубът се обърна към мен в труден момент. Задачата ми бе да спечеля позиция за бараж. Не помня да съм правил толкова лоши резултати в моята кариера, но това е действителността.

Аз ще говоря с ръководството, за да видим кое е най-добре за клуба. Но ще работим здраво в оставащите 5 мача.

Знам, че и феновете не са щастливи от тази ситуация. Те винаги ни подкрепят. Имат право да ни критикуват. Този сезон не върви добре. Разбирам ги. Аз съм просто един работник, който дойде тук, за да намери решенията. С тези футболисти трябваше да сме поне в Топ 3 или Топ 4 на първенството. Феновете заслужават да бъдат щастливи и имат право да ме критикуват.

Ботев е един от най-големите клубове в България и винаги има напрежение в него. Целта е проста – до края ще се борим за всяка една точка. Аз също мисля какво е най-добро за мен, но в случая най-важното е клубът Ботев.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).