Балтазар: Защо им е тази помощ на Лудогорец? Всички съдийски решения бяха против нас!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
22:51 / 07.05.2023
7014
Треньорът на Ботев (Пд) Бруно Балтазар призна след загубата от Лудогорец с 0:2, че е изключително горд от това, което показват феновете на отбора. Португалският специалист обаче не остана доволен от действията на главния съдия Георги Гинчев.

Ето какво заяви наставникът на "канарите" след края на мача на стадион "Христо Ботев":

Получихме много лесни голове. Нашата стратегия бе да държим повече топката и да направим футболистите на Лудогорец по-нервни, докато не играят с нея. Но с опитните играчи и класата, която притежават, те направиха разликата.

Не искам да говоря за рефера и неговото представяне, но в началото на двубоя някои негови решения и няколко картона, които показа, ни поставиха в по-различна позиция. Не мисля, че Лудогорец има нужда от това. Те имат класни футболисти, но защо им е тази помощ - всички съдийски решения да са против нас? Това влияе.

Доволен съм от реакцията на отбора през второто полувреме. Имахме две чисти възможности. Едната даже не знам как вратарят успя да я спаси. Един гол щеше да ни даде импулс, но в крайна сметка не успяхме да стигнем до него.

Изключително горд съм с това, което показват нашите фенове. Горд съм да бъда в такъв клуб. Единственото, което искам е да не се отказват. Ние ще се борим до края.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).