Боби Димитров към Зингаревич: Г-н Милиардер, това е кощунство!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
12:29 / 26.04.2023
18295
Бившият голмайстор на Ботев (Пд) Борислав Димитров отправи нова порция критични думи към ръководството на "жълто-черния" клуб и по-конкретно към собственика Антон Зингаревич.

Реакцията на екснападателя е свързана с решение на управата да спре картите за ветераните на клуба, като изключение ще се направи единствено за предстоящия мач срещу Левски.

Ето какво написа Димитров в личния си профил във Фейсбук:

Пореден парадокс на "милиардера" Зингаревич! На ветераните на Ботев се спират картите за достъп на стадиона, само за първия мач ще ги наредят под строй за пред хората и от другия мач трябва сами да се оправят. По техните думи и разбирания дори най-големите легенди от следващия мач са просто зрители, които трябва да се редят на опашка за билети. Г-н Милиардер, от 18 000 места на стадион, подарен ви в чужда държава, е кощунство да не осигурите достъп на играчи, дали здравето си на клуба.

Обръщам се към всички заслужили бивши футболисти на Ботев Пловдив, че при тяхно желание аз лично ще поемам билетите за бъдещите мачове на техния любим вече НЕБЪЛГАРСКИ отбор.


Виж коментарите (28)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).