Фенове на Ботев: Трагичната продукция е резултат от тумора Вале и разсейките му

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
08:43 / 18.04.2023
6298
Феновете на Ботев (Пд) от фракцията "Лудата банда" излязоха с гневна позиция след слабата игра на отбора и равенството 1:1 срещу Спартак (Варна) в понеделник. "Жълто-черните" привърженици посочиха причината за резила, като според тях това е "тумора Вале и разсейките му".

От "Лудата банда" призоваха футболен клуб Ботев също да се включи в кампанията за събиране на средства за хореография в мача срещу Левски, с който ще се открие стадион "Христо Ботев" на 29 април.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на "Лудата банда":

След днешната, поредна трагична продукция резултат от тумора Вале и разсейките му, ние от Лудата Банда сме силно обезпокоени! Обезпокоени, че на стадион Христо Ботев местата за хора с физически потребности няма да са достатъчни и ще бъдат заети от представителите на спортно-техническата част на клуба!

Този път държим да припомним на всеки ангажиран с представителния отбор на Ботев Пловдив, че кампанията за събиране на средства за хореография продължава. ПФК Ботев, можете да я подкрепите по следните начини при гарантирана пълна прозрачност, като същевременно не трябва да ви минава през главите, че ще си изкупите греховете или измиете срама:

1) Чрез банков превод по сметката на КПБП: BG11UNCR70001522124939

SWIFT (BIC): UNCRBGSF

Сдружение КПБП

2) Като преведете средства чрез електронната система за разплащане пейпал на: paypal@kpbp.bg

3) Кутиите за дарения поставени във фенмагазина на ул. Нестор Иванов 1

Връчената табела я закачете на входа на съблекалнята!

Лудата Банда не ангажира никого с позицията си!


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).