Локомотивци донесоха много радост на деца от ОУ "Райна Княгиня" в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:15 / 31.03.2023
2611
С поредното си посещение кампанията "Спортувай с Локомотив Пловдив" зарадва над 250 деца в ОУ "Райна Княгиня“ в Пловдив. А те, както във всяко едно училище досега, наобиколиха хората в черно-бяло, с блясък в очите и усмивки по лицата, развълнувани и пеещи “Само Локо", съобщиха от Фенклуб Локомотив Пловдив.

Ето какво още информираха привържениците на "черно-белите":

Този път избраниците от футболистите на Локомотив Пловдив бяха Илко Пиргов, Мартин Паскалев, Йосип Томашевич, Иван Арамазов, Кристиан Томов, Джовани Бариани и Матеус да Силва, придружени от Димитър Палазов и Христо Златински.

Част от кампанията станаха също играещият треньор на БК "Локомотив Пловдив" Михаил Андреев и играчите Аврам Андреев и Богомил Дичев, както и световната шампионка в скока на дължина за девойки и Атлет №1 на България за 2022 година - Пламена Миткова, бронзовият европейски медалист по троен скок Васил Русенов и треньорът им Ивайло Русенов от СКЛА Локомотив Пловдив.

Заедно с представители на “Клуба на привържениците на ФК Локомотив Пловдив" те раздадоха поредната порция подаръци на децата за вече започналата учебна година.

По традиция, след церемониалната част последва и спортната – онази, която децата очакваха с трепет – тренировка по футбол, баскетбол и лека атлетика с пловдивските любимци!

“Локомотив Пловдив" винаги е бил повече от клуб, а вие, деца, сте доказателството за това!

Благодарим ви за топлото черно-бяло посрещане!

Пловдив е черно-бял!


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).