Бивше "канарче" вкара в "Коматево" и остави дубъла на Ботев в опасната зона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:54 / 24.02.2023
2769
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) загуби от Беласица (Петрич) с 0:1 в среща от 20-ия кръг на Втора лига, която се игра на базата в "Коматево".

Така възпитаниците на треньора Даниел Коен не успяха да отбележат гол във втори пореден двубой, след като в предишния кръг отстъпиха също с 0:1 при гостуването на Спортист (Своге).

Попадението за Беласица падна в 50-ата минута и бе дело на бившето "канарче" Запро Динев.

Поражението остави жълто-черните в опасната зона на класирането. Те са 14-и с актив от 21 точки. Една по-малко имат отборите на Добруджа и Миньор (Перник), а със 17 точки е Витоша (Бистрица).

Ботев II игра в състав:

Мартин Панев, Атанас Чернев, Мартин Христов, Никола Нейчев, Димитър Папазов, Мартин Ситев, Станислав Петков, Лъчезар Балтанов, Никола Гелин, Монир Ал Бадарин, Самюел Акере.

Резерви: Христиан Божков, Иван Иванов, Костадин Татаров, Мирослав Георгиев, Димитър Балинов, Габриел Златанов, Даниел Гичев, Константин Павлов, Иван Атанасов.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).