Как ще изглежда Ботев при новия треньор и без четирима основни играчи?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
09:04 / 10.02.2023
4567
Ботев (Пловдив) подновява днес участието си в родния шампионат. "Жълто-черните" приемат Локомотив (София) в първия официален двубой от Първа лига за 2023 година. Срещата е от 19-ия кръг и започва в 17,30 часа на базата в "Коматево".

Най-любопитният въпрос е как ще изглеждат "канарчетата" с новия си треньор Бруно Балтазар и без четирима основни футболисти от първия полусезон. Както е известно, клубът трансферира Мохамед Брахими, Реда Рабей, Елвис Ману и Емануел Току. За сметка на това пък в отбора отново ще е лидерът и капитан на тима Тодор Неделев, който почти 9 месеца не е участвал в официален двубой.

Във временното класиране Ботев (Пд) е на 10-о място с 19 точки, колкото има и Берое. Локомотив София е с 26 точки на осма позиция.

Вероятен стартов състав на Ботев: Хидайет Ханкич, Виктор Генев, Ван Хертъм, Роберто Пунчец, Па Конате, Точукву Нади, Дилан Мертенс, Рой Херман, Тодор Неделев, Мартин Секулич, Уме Емануел.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).