Феновете на Локо на среща с Чиликов днес, записват за екскурзия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:19 / 13.04.2010
3134
Започна записването за организираното пътуване на фенове на Локомотив Пловдив до Сливен за гостуването на едноиммения тим. Двубоят е в понеделник и ще е от решаващо значение за оставането на тима в "А" група. При добри резултати този четвъртък у дома срещу Монтана и в гостуването на Сливен, Локо може да направи важна стъпка и оставането на тима да е почти сигурно няколко кръга преди края.

Цената за пътуването до Сливен е 7 лева за членовете на фенклуба и 9 лева за всички останали. Традиционно записалите се в последния момент ще плащат двойни цени. Записването е всеки ден от 10 до 18 часа, а транспортът до Сливен тръгва в 13 часа.

В същото време от фенклуба напомнят на своите членове, че днес ще се проведе традиционната сбирка, на която специален гост ще бъде Георги Чиликов. По традиция феновете ще се събират от 18.30 ч., като срещата с нападателя най-вероятно ще започне половин час по-късно.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).