Левски се подиграва на Данчо Тодоров: Той ни направи шампиони

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
15:10 / 09.04.2010
3042
Водещият се за треньор на Левски Тони Здравков направи култово изказване преди домакинския мач на "сините" срещу Локомотив (Пловдив). На въпрос добре ли е, че бившият футболист на ЦСКА Йордан Тодоров няма да играе срещу Левски поради наказание Здравков заяви: "Защо да е добре или да ни притеснява? Той ни направи миналата година шампиони", коментира Здравков, визирайки пропуска на Тодоров през есента на 2008 година, когато във Вечното дерби при резултат 1:1 футболистът изпусна да донесе победата на "червените" в 90-ата минута след пропуск отблизо на празна врата.

Другата "сериозна" заслуга на Тодоров за титлата на Левски е пак мач през есента на същата година. Тогава при резултат 2:1 в полза на ЦСКА срещу Локо Мз халфът изпусна в последните минути на срещата сам срещу вратаря и малко по-късно противникът успя изравни.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).