Тик Ток звездата в Ботев недоволства! Показвал възход, а не го пуснали в най-сериозната контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:27 / 31.01.2023
4474
Тик Ток звездата в Ботев (Пд) Михаил Прокопиев изрази недоволството си от факта, че не е бил пуснат да играе в най-сериозната контрола на тима - тази срещу руския гранд Спартак Москва, загубена с 0:1. Руският халф, който има над един милион последователи в социолната мрежа, публикува любопитен коментар в профила си в Телеграм, видя Plovdiv24.bg.

Ето какво написа Михаил Прокопиев:

Летим в самолета и се замислих по тази тема: Защо аз, който вече 14 години играя футбол под ръководството на повече от 10 квалифицирани треньори, все още продължавам да вълнувам от това, че не са ме пуснали в някой мач? Всъщност, спрях да реагирам силно емоционално на лоши житейски ситуации, защото си мисля така: "е, вече се случи, защо сега трябва да бъдеш много тъжен и да разсъждаваш", просто ще отмине. Но сега, след 3 години отново се сблъсках със ситуация, в която не ме пуснаха да играя в мач и това все още не е отминало в мен.

Това на снимката е от тренировка след мача с Урал: За първи път започвам да се чувствам комфортно. Увереността на треньора, направих два поредни не лоши двубоя, всичко постепенно се подобрява. След 24 часа всичко се променя и започва някакъв вид поведение: Ще проявявам недоволство по време на тренировка, повече от обикновено ще демонстрирам лошото си настроение и т.н. Разбрах, че не съм сред титулярите, защото имаше възстановителна тренировка. Но в такива лагери и след последователен напредък би било логично да те пробват в най-сериозната контролна среща. И най-глупавото е, че абсолютно разбирам, че след това за мен определено няма да е по-добра ситуацията, но за начало е това...


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).