Локо Пловдив търси вратари, Петър Денчев започна проби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
14:36 / 09.04.2010
3304
Бившият вратар на Спартак Пловдив Петър Денчев започна проби в Локомотив Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Талантливият страж, който е започнал кариерата си в Локо, но завърши юношеските си години в Спартак, ще изкара пробен период в Локо, като ако се подпише договор с него, това най-вероятно ще стане чак през лятото. "Смърфовете" усилено търсят вратар, тъй като в момента разполагат с трима, но Стоян Ставрев може да прекрати кариерата си след края на сезона и да се занимава само с треньорство. Много отбори пък са си поставили Кирил Акалски в трансферните списъци.

Слухове свързаха днес вратарят на ЦСКА Иван Караджов с Локо. Също както измислиците на националните медии, че ЦСКА и Левски щели да купуват Гара Дембеле, и това се оказа само клюка.

Отново национални медии пък "разтрогнаха" договорът на Георги Чиликов с Локомотив. Футболистът обаче не е разтрогвал. Той продължава процедурите си в болница, където му вкарват кръв в коляното. Чак след края им, след около седмица, той ще започне леки тренировки. Ако обаче Чиликов почувства отново болки, ще се наложи да му се прави операция, която ще го изкара от терените за 4-5 месеца.

Останалите футболисти на Локомотив Пловдив тренират днес следобед. След това те заминават на режим на хотел в София. Утре сутрин те ще проведат лека тренировка, а вечерта в 19:30 е дербито с Левски.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).