Без чужденци дубълът на Ботев стигна до обрат срещу Гигант

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:04 / 30.01.2023
1589
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) се наложи с 2:1 над Гигант (Съединение) в контролна среща. Спарингът се игра на базата в "Коматево".

Ботевистите стартираха мача слабо, като допускаха много грешки в играта си. Особено в първите минути "канарчетата" бяха много разконцентрирани.

Това доведе до няколко ситуации пред "жълто-черната" врата, а в 5-ата минута груба грешка в защита изведе Мавродиев очи в очи с Панев и нападателят не пропусна - 0:1.

След почивката ботевистите вдигнаха оборотите, като заиграха далеч по-добре от своя съперник.

В 48-ата минута роденият през 2006 година Димитър Папазов центрира отляво по атаката, а Константин Павлов на шпагат отблизо прати топката в мрежата за 1:1.

В 63-ата минута "канарчетата" стигнаха до втори гол, а в неговата основа бяха родените през 2005 година Константин Павлов и Монир Ал Бадарин.

Монир получи топката в половината на гостите и с прекрасен пас разсече "синята" отбрана. Константин Павлов овладя и прокара топката между краката на вратаря за 2:1.

Малко преди края играч на гостите получи червен картон, като в духа на приятелската среща бе заменен от свой съотборник на терена.

Ботев започна в състав:

Мартин Панев, Никола Нейчев, Мирослав Георгиев, Костадин Татаров, Даниел Гичев, Никола Гелин, Димитър Папазов, Добромир Павлов, Габриел Златанов, Лъчезар Балтанов, Монир Ал Бадарин


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).