Гледайте: Играч на Ботев разказа за дебюта си в Серия А срещу Жервиньо, Джеко и Салах

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:56 / 29.01.2023
2414
Футболистът на Ботев (Пд) Самуел Супрайен даде интервю от лагера в Дубай, преди "канарчетата" да отлетят обратно за България. Централният защитник говори пред клубната телевизия на френски, а от клуба благодариха за предода на съотборника му Мохамед Брахими.

Супрайен разказа за най-запомнящия се за него момент с екипа на Ботев, срещу кои трима нападатели е дебютирал в италианската Серия А, срещу кого той играе най-трудно, както и за това каква е основната разлика между западните шампионати и този в България.

"Най-запомнящият момент за мен като футболист на Ботев бе мачът срещу ЦСКА-София, когато победихме вкъщи, а аз отбелязах своя първи гол с жълто-черния екип", призна бранителят, който в кариерата си има над 40 мача в италианската Серия А.

"Дебютът ми в Серия А бе срещу Рома - най-вълнуващият мач за мен. Трябваше да играя срещу Жервиньо, Джеко и Мохамед Салах. Двубоят завърши 1:1 и мисля, че направих добър мач", спомни си още Супрайен.

Гледайте в прикаченото видео цялото интервю със защитника на Ботев!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).