Шенсой: От гостуването на Герена можем само да спечелим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
13:26 / 08.04.2010
2811
"Няма какво да губим в София - от гостуването на Герена можем само да спечелим. Надявам се да вземем поне точка. Ще ни липсват Йордан Тодоров и Георги Мечечиев, но съм сигурен, че тези, които ги заместят ще дадат всичко от себе си", това заяви на пресконференцията преди мача с Левски старши-треньора на Локо Наджи Шенсой, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Успяхме за много кратко време да сработим отбора и да изчистим грешките в защита. След като в първите три мача пуснахме 7 гола, сега за последните 4 имаме 10 точки и нито едни допуснат. Ще продължа да залагам на врата на Стоян Ставрев, той е много опитен и добър вратар. Кирил Акалски е изключително талантлив, но все още не е на 100% здрав, след като претърпя две хирургически операции", каза още Шенсой.

"Очаквам феновете да ни подкрепят и се надявам да успеем да ги зарадваме. Те го заслужават, защото ни подкрепят винаги, на 90 минути, дори когато не печелим. Бих могъл да ги сравня с феновете на Ливърпул, които ползват рефрена "You'll never walk alone" - Никога няма да вървиш сам, така те никога няма да ни оставят", каза още специалистът.

"За да бъда напълно честен ще кажа, че в Локомотив се работи много трудно, а и аз съм труден характер. С Христо Бонев и Атанас Узунов обаче се разбираме много добре, изчистили сме всичко помежду си - както аз не се бъркам в тяхната работа, така и те не се бъркат в моята. Все пак те ми помагат в много неща, за което съм им благодарен", завърши Шенсой.

Локомотив гостува на Левски на Герена в събота от 19:30 часа.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).