Марица разби с 9:0 Металик Сопот

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
18:51 / 17.03.2010
3208
Марица Пловдив записа поредна победа в Югоизточната "В" група и дръпна с 6 точки пред единствения си преследвач Равда. Морския тим обаче почива този кръг. Маричани удариха с разгромното 9:0 отбора на Металик Сопот. 3 гола вкара Станислав Маламов. Димитър Байрев добави още два, единия от които от дузпа. По едно попадение вкараха Ирфан Юсеинов, Георги Стефанов, Тодор Тодоров и Пламен Крачунов.

Марица отново изненада пловдивчани, решили да гледат мача, като без предупреждение премести мача от стадиона в Кършиака, за да запази терена. Преди две седмици Марица отново измести двубой от клубния си стадион и игра мача си във Войводиново. В следващия кръг е един от двата най-трудни мача на "жълто-сините" до края. Момчетата на Манол Георгиев гостуват в неделя в Бургас на Нефтохимик. Дербито със съперника на върха Равда е в края на първенството.


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).