Чаровна водеща иска трансфер на Десподов в Ботев, вратарят Ханкич я интервюира

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
10:30 / 29.11.2022
8726
Клубната телевизия на ПФК Ботев (Пд) представи новия епизод на рубриката "Извън терена". Гост в нея е вратарят Хидайет Ханкич. Този път обаче ролите са разменени. 28-годишният австриец задава въпроси на чаровната водещата Христина Драганова. Естествено, спазена е традицията да няма въпрос на футболна тема.

Тя е на 30 години, а прякорът й в ПФК Ботев е Тонев. Но не заради футболиста Димитър Тонев, а заради нейното бащино име. Обича морето и топлите места. Мечтата й е да има къща на гръцкия остров Закинтос и да стои там цяло лято.

Признава, че коментарите на феновете не могат да я засегнат. Част от тях приема като градивна критика. Обича да прави спонтанни неща и повечето важни решения в живота й винаги са били спонтанни.

Последното подобно решение е било да отиде да живее в Англия. Направила го е и след 1 година отново се е върнала в Пловдив.

"Ако можех да осъществя трансфер в Ботев, бих привлякла Кирил Десподов. Скритият ми талант е рисуването и създаването на дрехи", казва още Христина Драганова.

Гледайте прикаченото видео и опознайте повече чаровната водеща и вижте как се справя вратарят Ханкич като журналист!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).