Нов украински шеф в Ботев ще бъде лектор на любопитен проект в Португалия

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
12:20 / 23.09.2022
2732
Един от новите шефове в Ботев (Пловдив) ще изнесе любопитна лекция в Португалия, съобщиха от клуба. Става въпрос за ръководителя на инфраструктурата на ПФК Ботев Алексей Жуковин. Украинецът ще бъде един от лекторите на Thinking Football Summit който ще се проведе в Португалия този ноември.

Това е водещ проект от европейски мащаб, който има за цел да направи дебати между професионалната футболна индустрия и на международно известни лектори.

Събитието има за цел да популяризира корпоративната и бизнес страна на футбола в уникална възможност за укрепване на връзките със спонсори, партньори, заинтересовани страни, международни гости, спортни дружества и водещи институции в професионалния футбол, уточниха още от "Коматево".

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че досега от ПФК Ботев само един единствен път е с споменавано за работата на Жуковин. Това направи в интервю изпълнителният директор Герман Чистяков в края на месец август. Тогава той представи Жуковин по следния начин:

"При нас работят двама украински мениджъри. Единият е ръководителят на проекта "Нова арена“ Алексей Жуковин – човек с огромен опит, който е откривал нови арени в Харков, Лвов, Краснодар, ръководил е дейностите по увеличаване на печалбите на Зенит Арена в Санкт-Петербург на мачовете от световния и Европейския шампионат. Другият е нашият финансов аналитик и системен мениджър Валерий Малев".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).