Зам. кмета Титюков: На стадион Ботев трябва да играе отборът на феновете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
17:26 / 30.01.2010
5717
Заместник кметът по спорта Георги Титюков присъства на срещата на феновете на Ботев, които се обединиха и начертаха план за възраждането на тима. Той сподели задоволството си, че всички са се обединили около една идея за възраждането на тима и че общината ще помага с каквото може.

"В общината сме притеснени от ситуацията в пловдивския футбол и никак не ни харесва двата отбора да са на последните две места в "А" група. Надяваме се феновете и обществеността да успеят да върнат Ботев, където му е мястото. Всички искаме да има два силни отбора, да бъдат напред в класирането и софийските грандове като идват в Пловдив, да знаят че имат по две тежки гостувания тук", заяви Титюков за Plovdiv24.bg

"Говорил съм и с кмета Славчо Атанасов по въпроса с отбора. И двамата сме на мнение, че на стадион "Христо Ботев" трябва да играе отборът, зад който са феновете и на легендите. В момента Христолов не плаща никакъв наем за стадиона, така че няма как да предяви претенции, още повече, че има неплатени сметки на терените, които използва детско-юношеската школа край стадион Пловдив", добави още Георги Титюков.


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).