Баражът е Ботев срещу Берое! Хубчев: Загрижен съм, нямаме отбор, с който да почнем новия сезон

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
22:35 / 20.05.2022
5622
Берое е отборът, който ще играе срещу Ботев (Пд) в баража за Европа. Това стана факт въпреки загубата на старозагорци с 0:1 от Арда в Кърджали. Берое завърши с 41 точки, колкото има и ЦСКА 1948, но предимството от преките двубои е за зелените.

Домакините откриха резултата в 10-ата минута след попадение на Светослав Ковачев. В 79-ата минута Симеон Мечев изпусна дузпа за Берое, нацелвайки напречната греда.

"Оттук нататък предстоят още по-трудни дни. Ние нямаме отбор, с който да започнем първенството. В друг случай бихме се радвали, бихме го обявили като успех, но аз съм по-загрижен какво ще се случи след този плейоф, без значение дали ще го спечелим", заяви след края на мача в Кърджали треньорът на Берое Петър Хубчев.

"Съвсем други цели сме коментирали, съвсем други планове. Не е това най-важното. Без да играя театър и да се правя на интересен, ще бъде по-трудно за Берое оттук нататък. Не е тайна, че разполагаме с 12-13 човека. Ако погледнат тимовите листи, не можем да попълним кадъра", каза още Хубчев.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).