Зингаревич: Искам Ботев да стане футболна сила в Източна Европа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (60)
12:23 / 19.04.2022
8291
Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич даде обширно интервю пред клубната телевизия. Руският бизнесмен прави това за първи път, откакто придоби акциите на ПФК Ботев. Той отговори на актуалните въпроси, които вълнуват "жълто-черната" общественост.

Зингаревич даде светлина около бъдещето на клуба и какви са целите пред тима. Той засегна и най-важната тема за всички ботевисти - стадион "Христо Ботев".

Руснакът коментира бъдещето на Азрудин Валентич, назначенията на Герман Чистяков и Даниел Коен, а в края на изявлението си сподели и голямата си мечта с "жълто-черните".

"Първата ни голяма цел е да играем в груповите фази на европейските турнири, както Лудогорец и ЦСКА. И в по-дългосрочен план – да изградим клуб, с който да се гордее всеки пловдивчанин. Искам Ботев да се превърне в източно-европейска футболна сила. Азрудин Валентич също преследва големи цели. Много пъти е казвал, че иска да спечели нещо с Ботев", заяви собственикът на "жълто-черните".

Гледайте в прикаченото видео цялото интервю със Зингаревич!



Виж коментарите (60)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).