Валентич прати Лъчо Балтанов в дубъла

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
19:14 / 17.04.2022
4943
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) завърши 1:1 срещу Монтана в мач от 32-ия кръг на Втора лига. Двубоят се игра на базата в "Коматево", а входът за зрителите бе свободен.

Треньорът на представителния тим на "канарите" Азрудин Валентич реши да подсили втория тим с бившия капитан Лъчезар Балтанов, опитният защитник Филип Филипов и младока Точукву Ннади.

С капитанската лента за втория тим излезе Атанас Чернев, който вкара единственото попадение за "жълто-черните" в 75-ата минута. Преди това гостите от Монтана поведоха с гол на Йордан Йорданов в 54-ата минута.

Ремито остави дубъла на Ботев на 16-о място във временното класиране с актив от 32 точки. В зоната на изпадащите е 17-ият Септември (Симитли) с 27 точки, но и мач по-малко.

Ботев II игра в състав:

Християн Славков, Филип Филипов, Мартин Христов, Атанас Чернев (капитан), Димитър Балинов, Бисер Бонев, Точукву Ннади, Димитър Пройчев, Лъчезар Балтанов, Георги Трифонов, Иван Василев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).