Валентич: Натиснаха ни, но ние се борихме за всяка една топка

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
21:41 / 16.04.2022
4295
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич бе много щастлив от победата над Черно море с 1:0, която е първа за него над този съперник от общо 6 мача. Босненецът призна, че отборът му се е борил за всяка топка и това е довело до успеха.

"Знаехме, че ни очаква труден мач. Черно море е отборът, който най-добре се защитава в първенството. Имат много добър треньор. В първите минути от мача ни натиснаха, но пък това не доведе до сериозни опасности пред нашата врата. Отбелязахме много красив гол, типичен за нашия отбор. През второто полувреме гледахме да съхраним аванса, който имаме", започна коментара си Азрудин Валентич.

"Въпреки това имахме още ситуации за втори гол. Борихме се за всяка една позиция, за всяка една топка. Мисля, че защитниците ни спечелиха всяка една висока топка, което беше изключително", допълни наставникът на "канарите".



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).