Черно море потегли за Пловдив без 6-ма играчи, ето на кои ще разчита Илиан Илиев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:50 / 15.04.2022
1853
Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 19 футболисти за гостуването на Ботев (Пд). Двубоят от 27-ия кръг на Първа лига е утре от 19,30 часа на базата в "Коматево".

От групата отпадна бившето "канарче" Цветомир Панов, който е с травма от мача с Левски, както и невъзстановеният Юлиус Каспаравичус и претърпелият операция Васил Панайотов. Аут за двубоя са още Сами Ел Анаби и Денислав Ангелов. Нападателят Евгений Сердюк пък изтърпява наказание от срещата със “сините" в София. В групата се завръща Мазир Сула, който пропусна последния мач на варненци заради сътресение.

“Моряците" потеглиха за Пловдив днес сутринта, а следобед ще проведат последното си занимание преди срещата с "жълто-черните".

Ето и пълната група на Черно море за мача срещу Ботев (Пд):

Иван Дюлгеров, Георги Георгиев, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Росен Стефанов, Стефан Велев, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Мазир Сула, Павел Георгиев, Мартин Милушев, Калин Георгиев, Матиас Курьор, Родриго Вилела, Николай Златев, Закария Беншаа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).