Азрудин Валентич: Много съм щастлив, градим нещо значимо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
22:14 / 10.04.2022
2390
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич каза интересни неща след победата на своя тим с 2:0 над Локомотив (София).

Ето какво заяви босненският специалист след края на срещата в "Коматево":

Беше ни изключително трудно при това тежко време. Когато погледна целия редовен сезон, последните ни 7 мача бяха като финал. Черно море и Левски са невероятни отбори. Мисля, че се справяме много добре.

Първото полувреме играхме срещу вятъра и не беше лесно. Футболистите ми днес повече слушаха указанията ми, отколкото тези на нашите фенове. Привържениците ни искат повече атаки, но ние не позволихме на съперника да създаде опасни положения.

След 1:0 Локомотив опита да ни създаде проблеми и ние трябваше да се браним. Много съм щастлив. Градим нещо значимо. Трябва да се порадваме на този момент.

Всичко, което правим, го правим след много анализи. Играчите знаят, че можем да променяме тактическата постройка от една концепция на друга такава.

Ние сме вторият най-добър отбор като домакини. Трябва да подобрим нашите представяния на чужд терен. Но това е процес и ние работим.

Сега се борим за участие в Европа. Имаме 3 домакинства и това е нашето преимущество. Четири пъти съм играл срещу Черно море и загубих 3 пъти, а веднъж имаме равенство. Уважавам ги. Те ще бъдат без един от най-добрите нападатели в лигата - Сердюк.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).