Магията на Бащата! Преобразен Локомотив нокаутира ЦСКА-София!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
21:23 / 08.04.2022
7361
Преобразен Локомотив Пловдив прекъсна неприятната си серия и удари ЦСКА-София с 2:0 на "Лаута", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Дербито от 26-ия кръг на Първа лига ще се запомни с повторното завръщане на легендата Христо Колев - Бащата начело на родния си клуб.

Райън Бидунга (16) и Бирсент Карагарен (52) се разписаха за пловдивчани. С успеха домакините имат вече актив от 34 точки, с които се върнаха на 7-ото място в класирането.

Това бе втори успех на вицешампионите над "армейците" през настоящия сезон след ударното 3:1 в столицата с хеттрик на Георги Минчев.

Локомотив нанесе първия си удар в 16-ата минута. Парвиз Умарбаев центрира от фаул в наказателното поле. Там Райън Бидунга беше оставен непокрит и засече с глава за 1:0.

Попадението октивизира още повече "смърфовете" и 5 минути по-късно те бяха близо до ново попадение. Петър Витанов беше изведен отляво и почти от аутлинията комбинира с капитана Димитър Илиев. Той шутира без забавяне, но вратарят Бусато изби.

Черно-белите удариха за втори път в 52-ата минута след отлична атака. Димитър Илиев комбинира с Бирсент Карагарен, който овладя топката и преодоля отдясно в наказателното поле Мено Кох. Последва бомбен удар в близкия ъгъл на Бусато, който бе сварен неподготвен и резултатът стана 2:0.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Милош Петрович (83- Христо Иванов), Кристиан Гомис, Райън Бидунга, Йосип Томашевич, Парвиз Умарбаев, Петър Витанов, Бирсент Карагарен, Венсан Марсел (74- Лукас Салинас), Александър Василев, Димитър Илиев.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).