Фенклубът на Локо: Черно-бялата идея е доказателство за несломимия дух на пловдивчанина

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:20 / 08.04.2022
2027
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с емоционален призив към "черно-белите" привърженици преди днешното дерби срещу ЦСКА-София. Двубоят от 26-ия кръг на Първа лига е от 19,30 часа на "Лаута".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на Фенклуб Локомотив Пловдив:

Ден след ден, година след година… 

Нашите разбирания винаги са били свързани с безрезервната подкрепа. Независимо от условията и резултатите, присъствието ни е задължително.

Сега се задава пореден случай, в който да заявим верността си към черно-бялата идея. Резултатите не са цветущи, но напук на тях в последните мачове се усещаше локомотивското по трибуните.

В петък трябва ясно да се чуе гласът ни, толкова ясно, че противникът да бъде респектиран, а на нашите футболисти да припомним какво значи Локомотив за Пловдив. Да припомним на всички, че Локомотив не се предава, че черно-бялата идея е доказателство за несломимия дух на пловдивчанина.

В радост и тъга, рамо до рамо и до последен дъх. Локомотив Пловдив над всичко и всички!

Бъди на стадиона, от теб зависи!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).