Извънредно: Тунчев хвърли оставка: Рибата се вмирисва от главата!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (21)
17:27 / 03.04.2022
12836
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев подаде оставка след срамното поражение с 0:4 при гостуването на ЦСКА 1948. Младият специалист пое отговорността си и на практика се съгласи с мнението, изказано и от нашата медия, че вече е време за промени в отбора.

Ето какво каза Тунчев след края на двубоя в Бистрица:

Може само да гадаем дали на терена щеше да е различно, ако не бяхме получили този ранен червен картон. Няма смисъл сега да коментираме това. Явно това е решението на съдията. Имаше доста странни негови отсъждания през първото полувреме.

Теренът беше доста тежък, но в началото на второто полувреме допуснахме лек гол и след това рухнахме.

Рибата се вмирисва откъм главата. Аз поемам моята отговорност и ще подам оставката си. Решението ми не е само плод на този мач. Виждам, че има затормозяване в отбора. Дошло е времето за промяна. Собственикът винаги е бил зад мен, но явно има нужда от промяна, за да може този отбор да се събуди по някакъв начин. Не се чувствам предаден.

Отборът има нужда от победи. Дано се вдигне и победи в следващия кръг. Дали аз ще водя отбора тогава? На този етап не.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).