От "Лаута" честитиха юбилей на човека, изпял десетки песни за "свещеното черно-бяло райе"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
08:59 / 30.03.2022
3758
Днес 50-годишен юбилей празнува един от най-разпознаваемите привърженици на Локомотив Пловдив - музикантът Спиридон Торбов. Той е вокалистът, чийто глас звучи във всички познати на "черно-бялата" общност локомотивски песни.

Спиридон Торбов бе поздравен от фенклуба на Локомотив, както и от групата The Magic of Plovdiv.

"Честит половинвековен юбилей, Спиридон Торбов! Бъди жив и здрав, отдаден на черно-бялата кауза и винаги готов за сцената с нови и вдъхновяващи песни за свещеното черно-бяло райе! САМО ЛОКО!", написаха от Фенклуб Локомотив Пловдив.

"Честит юбилей, Спиро! С навършването на 50 години ти доказа, че любовта към Локомотив, приятелството и доброто са възможни и вървят винаги ръка за ръка, така както подхожда на истинските майни! Пожелаваме ти здраве следващите поне 50 години да продължаваме да се веселим, пеем и празнуваме успехите на Локомотив заедно", гласи поздравът на The Magic of Plovdiv.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).