Иван Петлешков: Бареков няма нищо общо със сделката за Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:22 / 25.11.2009
8815
Финансовият директор на Локомотив Пловдив Иван Петлешков за пореден път заяви, че когато сделката за продажбата на мажоритарния пакет акции стане окончателно факт, тя ще бъде обявена официално. През последните дни всички жълти медии, разчитащи на слухове, се надпреварват да съобщават кои са новите собственици, позовавайки се на "сигурни източници". Галя Топалова и ръководството на "смърфовете" обаче неведнъж заявиха, че ще пазят в тайна името на новите собственици, тъй като имат лош опит от предишни преговори за продажба на тима.

"Когато има сделка или някакво развитие, лично аз официално ще съобщя за това на пресконференция", заяви Петлешков пред репортер на Plovdiv24.bg, отричайки по този начин всички слухове, появили се по медиите. На въпрос относно клюката, че Галя Топалова се е срещала с журналиста Николай Бареков, който е отявлен фен на градския съперник Ботев, Петлешков каза: "Сега научавам, че г-жа Топалова се е срещала с този човек. Със сигурност обаче той няма нищо общо със сделката за продажбата на Локомотив".


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).