Обрат! Шансовете на Маркиньос да остане още поне година в Ботев се увеличиха

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
15:59 / 12.01.2022
4071
Ръководството на Ботев (Пд) все още има шансове да задържи за по-дълъг период една от настоящите си звезди. Става въпрос за нападателя Маркиньос, който е собственост на бразилския Атлетико Минейро, а договорът за преотстъпването му при "жълто-черните" е до лятото на 2022 година.

Шефовете на Ботев водят в момента преговори с Атлетико за ново преотстъпване на Маркиньос. До скоро се твърдеше, че шампионът на Бразилия ще извика за новия сезон всички свои футболисти, преотстъпени на други клубове.

Новата информация обаче гласи, че "черно-белите" са се отказали от Маркиньос и той не се включва в плановете на спортно-техническия щаб за следващия сезон.

Информацията е на сайта torcedores.com и все още не е потвърдена официално. Единственото сигурно на този етап е фактът, че договорът на Маркиньос с Атлетико Минейро е до края на юни 2024 година.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).