Косъма с първо изявление, след като подписа с Локомотив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
14:54 / 11.01.2022
4845
ПФК Локомотив Пловдив подписа договор с Ивайло Димитров. Нападателят, известен още с прозвището си Косъма, е първото ново попълнение на черно-белите за 2022 година.

Ивайло Димитров е роден на 26.03.1989 година в София. Играл е за отборите на ЦСКА, Етър, Славия, Жетису (Казахстан), Арарат (Армения) и др. За последно се е състезавал за Миньор (Перник).

"Радостен съм, че вече официално съм част от Локомотив – клуб с богата история, традиции и многобройни привърженици. Вчера проведох първа тренировка с тима, всички ме приеха много добре. Познавам се от дълго време с Александър Тунчев и Георги Илиев – бяхме съотборници в ЦСКА през 2009 година.

Тази сутрин преминах медицинските тестове, от днес започват и двуразовите занимания. Очакват ни няколко контроли и лагер в Сандански, надявам се да направим една добра подготовка, за да сме напълно готови за подновяването на първенството", заяви Ивайло Димитров пред клубния сайт.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).