Фенклубът на Локо обясни какво се е случило на "сакралната за Пловдив дата 15 май"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:06 / 01.01.2022
4062
Фенклубът на Локомотив Пловдив направи официално обръщение към "черно-белите" привърженици по случай отминалата 2021 година. От "Лаута" използваха официалната си страница във Фейсбук, за да направят кратък обзор на случилото се през годината.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното обръщение на Фенклуб Локомотив:

Черно-бели братя и сестри,

Изпращаме още една година, която беше успешна за Локомотив! Нашите любимци спечелиха сребърните медали и това отново се случи на сакралната за Пловдив дата 15 май!

Изпращаме година, изпълнена с много положителни емоции, преживявания и паметни мачове по терените в България и Европа.

На прага сме на година, която се очертава да бъде обещаваща. Нашият дом е в процес на сериозна реконструкция, а трибуна "Бесика“ расте с всеки нов ден и трябва да бъде готова за следващия шампионат. Предстоят добри времена.

Черно-бели братя и сестри, пожелаваме ви весело посрещане на новата 2022 г.! Бъдете здрави, усмихнати и продължавайте да подкрепяте Локомотив, Пловдивския любимец, с цялото си сърце!

САМО ЛОКО


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).