С човек повече дубълът на Ботев едва се спаси от загуба срещу аутсайдера във Втора лига

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:33 / 12.12.2021
3014
Дублиращият отбор на Ботев (Пд) изигра днес последния си официален мач за 2021 година. Жълто-черните се представиха незадоволително и завършиха 0:0 при гостуването си на аутсайдера Левски (Лом) в двубой от 22-ия кръг на Втора лига.

Близо половин час "канарите" играха с човек повече заради изгонването на Мохамед Сила, който получи втори жълт картон.

Това обаче не попречи на домакините да бъдат много по-активният отбор на тежкия терен в Лом. Футболистите на Левски удариха на 3 пъти гредите зад вратаря на Ботев Християн Славков.

Така възпитаниците на треньора Стефан Стоянов ще зимуват с актив от 22 точки и са само на 3 точки от зоната на изпадащите. Тимът на Левски (Лом) е само с 6 точки, с колкото остана и прекратилият вече участието си във Втора лига отбор на Нефтохимик.

Ботев II игра в състав:

Християн Славков, Димитър Балинов, Мартин Христов, Благовест Величков, Венцислав Богданов, Петър Вуцов, Благовест Данчев, Юсеин Касов, Георги Трифонов, Никола Гелин, Иван Василев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).