СДВР излезе с позиция за боя на "Българска армия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
21:56 / 01.11.2021
4301
СДВР излезе с официална позиция на своята страница във "Фейсбук" за боя на стадион "Българска армия". Привържениците на ЦСКА-София и Локомотив (Пд) се сбиха преди началото на мача от 13-ия кръг на първенството.

Ето какво пише в изявлението на СДВР:

"С навременна и адекватна намеса столични полицаи предотвратиха разрастване на напрежение преди започването на футболната среща между отборите на ПФК "ЦСКА - София " и ПФК "Локомотив" Пловдив.

На 31.10.2021г. малко след 16:25 часа на стадион "Българска армия" възниква напрежение между привърженици на двата отбора, което впоследствие прераства във физическа саморазправа. По искане на дежурния делегат на футболната среща, с цел възстановяване и опазване на реда се е наложила намеса на полицейски служители, които по същото време са обезпечавали сигурността около района на спортното съоръжение, въпреки че не са имали ангажимент с вътрешната охрана.

След намесата на органите на реда до други инциденти не се е стигнало. Предприети са действия за установяване на самоличността на участниците в инцидента и съответни мерки спрямо тях".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).