Година по-късно Ботев отново пожела този нападател?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:00 / 01.11.2021
4818
Ботев (Пловдив) може да реализира доста сериозен входящ трансфер през зимната пауза. Ръководството на клуба следи ситуацията около нападателя Преслав Боруков. На 22 октомври той изненадващо прекрати договора си с унгарския Залаегерсег след само 4 изиграни мача, в които вкара 2 гола и се отчете с 1 асистенция. Боруков заяви, че това не било неговото място и държава и напусна тима.

До края на календарната година той няма право да играе за друг клуб, но от 1 януари вече ще може да подписва с всеки като свободен агент. Интересът на Ботев към централния нападател датира от януари миналата година, припомня "Тема спорт". Тогава след контролата на "канарчетата" с Етър, лично собственикът на "жълто-черните" Антон Зингаревич проведе разговор с Боруков и с тогавашния треньор на "болярите" Александър Томаш на базата в Коматево.

Наскоро се заговори, че и Левски отново е опция за нападателя, но поне засега старши треньорът Станимир Стоилов е пас и вероятността да премине на "Герена" е минимална.

По информация на Plovdiv24.bg шансовете на Преслав Боруков да се озове в Коматево са доста минимални. Най-вероятно мениджърът на футболиста има вече няколко далеч по-добри опции за нов трансфер в чуждестранен отбор.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).